Palvelut

Uudiskohteiden viimeistely ammattitaidolla.

Asiakas kiinnittää huomion uudessa asunnossa viimeistelyyn: maalipintoihin, listoihin, kalusteiden toimivuuteen, liitoskohtien ja saumojen siisteyteen sekä pintojen virheettömyyteen.

Rakennustyömaalla asunnon viimeistely on yksi tärkeimmistä työvaiheista. Työmaalla toimii usein monia urakoitsijoita, joilta jää loppuvaiheessa urakoiden ulkopuolisia töitä tehtäväksi ja työn aikana syntyneitä kolhuja korjattavaksi.

Palvelut

Teemme ammattitaidolla kaikki työmaan loppuvaiheen työt, ja hoidamme muiden urakoiden ulkopuolelle jääneet tehtävät. Palveluihimme kuuluu muun muassa maalaukset, kylpyhuoneen laattojen naarmujen vesihionta ja laatan vaihdot, peitelistojen asennukset, kalustaminen, siistit akryylisaumat sekä muut meikkaukset ja fiksaukset.

Korjaamme rakentamisen aikana syntyneet kolhut seinistä, karmeista ja lattiasta. Hoidat kauttamme helposti myös takuukorjaukset. Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Teemme myös LVI-aliurakointina esimerkiksi uudiskohteiden asennukset, linjasaneeraukset ja lattioiden pintatyöt.

Viimeistely

Kaikki uudiskohteiden viimeistelytyöt. Lattioiden päällystys, kalustaminen, ikkunapokien ja karmien kolhujen paikkaaminen, kylpyhuoneen laattojen naarmujen vesihionta ja laatan vaihdot, listoittaminen, akryylisaumaukset sekä muut meikkaukset ja fiksaukset.

lvi-asennukset

LVI-aliurakoinnit, esimerkiksi uudiskohteiden asennukset ja linjasaneeraukset.

Takuukorjaukset

Asukkaiden muuttohuomioiden korjaukset, takuukorjaukset ja vuosikorjaukset.

Kiinnostuitko yhteistyöstä?